Vijesti Sport Prijavite se na Banja Luka Lite Quest i osigurajte kartu za Francusku

Prijavite se na Banja Luka Lite Quest i osigurajte kartu za Francusku

0

Republika Srpska će biti bogatija za još jedan FIBA 3×3 turnir iz Lite Quest serije 3×3 Banja Luka Lite Quest – Special Stop – jedan od najuzbudljivijih turnira u okviru MTS 3×3 Streetball Tour-a!
Ovaj turnir predstavlja važan korak ka velikom izazovu – FIBA 3×3 Challengeru koji će se održati u predivnom gradu Pont du Gard u Francuskoj.
Prijavite svoju ekipu jer je učešće na turniru potpuno besplatno! Svi 3×3 entuzijasti, profesionalni igrači i ljubitelji ovog dinamičnog sporta su dobrodošli da se prijave i pokažu svoje vještine na terenu. Bez obzira na vašu prethodnu pozadinu, ovo je prava prilika da se izborite za svoje mjesto na internacionalnoj sceni, poručuju organizatori iz Pro Tour-a.
Najbolje ekipe će imati priliku da se suoče s jakom konkurencijom i pokažu svoj talent i strategiju. Uzbuđenje na terenu je zagarantovano, jer se 3×3 košarka odlikuje brzim tempom igre, uzbudljivim potezima i vrhunskim sportskim trenucima. Očekujemo da će igrači pokazati svoju snagu, vještinu i timski duh kako bi se izdvojili među ostalima.
Nagradni fond turnira je bogat i obećava privlačne nagrade za najbolje ekipe. Pobjednik turnira će osigurati direktan plasman na prestižni Challenger u gradu Pont du Gard, Francuska. To je prilika da se okušate protiv najboljih ekipa iz različitih dijelova svijeta i ostvarite svoj san da budete među vrhunskim igračima, poručuju organizatori.
Svi ljubitelji 3×3 košarke širom regiona ići će u korak s ovim uzbudljivim događajem, jer će sve utakmice turnira biti uživo prenošene na najgledanijoj regionalnoj sportskoj televiziji, TV Arena Sport. Na taj način će se pružiti prilika publici da podrži svoje omiljene ekipe i uživa u svakom trenutku uzbuđenja na terenu.
Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here