Vijesti Hronika Prijavljen zbog nanošenja povreda životinji

Prijavljen zbog nanošenja povreda životinji

0

Vlasnica mačka čiji su inicijali J. M. prijavila je Policijskoj stanici Derventa komšiju N.Š. zbog povređivanja kućnog ljubimca.

Policijskoj stanici Derventa je navedeni događaj prijavljen 19.02.2023. godine oko 11,20 časova, te su po istome odmah postupili policijski službenici koji su o svemu obavijestili i nadležno Tuzilastvo. U toku je rad na utvrđivanju činjenicnog stanja, navode iz Policijske uprave Doboj.

Kako neslužbeno saznajemo, povod za ovakav nehumani akt je dugogodišnja netrpeljivost između komšija. Mačak ima vidljive povrede šape i glave, a trenutno je na veterinarskim pregledima i sumnja se da je stepen povreda mnogo veći, zbog čega bi nedjelo moglo da dobije i obliježja krivičnog djela “mučenje i zlostavljanje životinja”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here