Vijesti Kultura i obrazovanje Najbolji od najboljih: Načelnik opštine upriličio prijem za najuspješnije učenike derventskih škola...

Najbolji od najboljih: Načelnik opštine upriličio prijem za najuspješnije učenike derventskih škola – FOTO

0

Načelnik opštine Milorad Simić organizovao je danas prijem za 19 nosioca Vukovih diploma i učenika generacije, te pet učenika koji su na takmičenjima osvojili prva mjesta. 

Domaćin prijema istakao je da su se na ovom druženju našli najbolji od najboljh derventskih učenika.

Sva su djeca dobra, ali mi smo nagradili one koji su najbolji, koji su ostvarili odličan uspjeh tokom čitavog školovanja, postigli dobre rezultate na takmičenjima i bili učenici generacije. Pored iskrenih čestitki djeci, čestitam i roditeljima i profesorima koji vaspitavaju one koji će sutra voditi ovu opštinu, društvo i državu, poručio je Simić, dodajući da je zadatak politike da im osigura posao, što je u Derventi u velikoj mjeri i urađeno.

On je podsjetio da opština iz godine u godinu ostvaruje dobre ekonomske pokazatelje, čime dokazuje da se na ovom prostoru može živjeti, iako uvijek ima dosta posla kojeg treba obaviti.

Učenici generacije derventskih škola su Marina Martić (OŠ “Todor Dokić”), Nikolaj Stanić (OŠ “Đorđo Panzalović”), Sara Tatomir (OŠ “19. april”), Una Teofilović (OŠ “Nikola Tesla”), Tea Milinković (SŠC “Mihajlo Pupin), te Jelena Kuzmanović (Stručna i tehnička škola – IV stepen) i Vanja Pijetlović (Stručna i tehnička škola – III stepen).

Najbolji učenici nagrađeni su novčanim nagradama za šta je ukupno izdvojeno 4.400 maraka iz budžeta opštine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here