Vijesti Kultura i obrazovanje Prilika za mlade pjevače i plesače iz Dervente: Uskoro audicija za festival...

Prilika za mlade pjevače i plesače iz Dervente: Uskoro audicija za festival “Ritam Evrope”

0

Audicija za „Ritam Evrope“, dečije muzičko takmičenje za uzrast od 14 do 21 godine, održaće se u Centru za kulturu u Derventi u ponedjeljak (27. marta) sa početkom u 13 časova.

Najbolji na audiciji će imati priliku da svoj talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom višemesečnih priprema, sa trenerima i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Zainteresovana djeca i omladina se mogu prijaviti slanjem poruke na Instagram nalogu @rhythm_of_europe ili na telefon +381606555013 (viber/whatsaap).

Djeca koja se prijavljuju za pjevanje i ples treba da pošalju prijavu koja treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja i ime grada iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati. Ukoliko deca iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji u svom gradu i predstaviti svoj talenat u pjesmi ili plesu, poručuju organizatori.

Pobjednik završnice festivala će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću, najavljuju.

Proošle godine pobjedu je odnio predstavnik Gradiška, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here