Vijesti Privreda Prilika za nove poslove

Prilika za nove poslove

0

Derventska privreda je dosegla nivo po kojem joj pripada pravo da organizuje ovakav sajam. Odziv izlagača i njihov ugled i poslovnom svijetu govori o statusu kojeg uživaju derventski privrednici, koji čine više od polovine izvoza dobojske regije i deset procenata uku-pnog izvoza Srpske, rekao je na otvaranju Petog sajma privrede i turizma načelnik opštine Derventa Milorad Simić.

Prilika za nove poslove

– Ovo je prilika da proizvođači demonstriraju svoje mogućnosti i da se malo pohvalimo šta smo napravili i koje smo domete ostvarili – kaže Radovan Pazurević, jedan od izlagača koji na sajmu izlaže od njegovog početka.

On naglašava da će učešće na Sajmu biti iskorišćeno i za obnavljanje starih, ali i za uspostavljanje novih poslovnih veza koje bi trebalo da rezultiraju novim poslovnim aranžmanima.

Ove godine na Sajmu se pojavio veliki broj izlagača iz drugih mjesta, što manifestaciji daje veći značaj.

Č.V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here