Vijesti Hronika Prilikom pretresa oduzeto oružje i municija

Prilikom pretresa oduzeto oružje i municija

0

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, na osnovu prethodno pribavljene naredbe Osnovnog suda Derventa, 27.01.2013. godine, izvršili su pretres putničkog vozila marke „fiat-tipo“, koje koristi S.Ć. iz Dervente, prilikom čega je pronađena i izuzeta jedna automatska puška sa okvirom u kome su se nalazila četiri pripadajuća metka i drugi predmeti koji mogu koristiti za izvršenje krivičnih djela.

AmblemMUP-a

Istog dana izvršen je pretres kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi LJ.P. u Derventi, prilikom čega je pronađeno i izuzeto deset komada metaka različitog kalibra, dvije kožne vojne futrole i drugi predmeti koji mogu koristiti za izvršenje krivičnih djela.

Nakon dokumentovanja, protiv navedenih lica Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom KD nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

CJB Doboj

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here