Vijesti Najave i obavještenja Pripreme u punom jeku: Moto-kros staza “Derventa” domaćin trke Otvorenog prvenstva BiH...

Pripreme u punom jeku: Moto-kros staza “Derventa” domaćin trke Otvorenog prvenstva BiH – FOTO

0

U nedjelju (13. septembra) na moto-kros stazi ”Derventa” voziće se druga trka Otvorenog prvenstva BiH i Republike Srpske. Biće ovo druga trka šampionata BiH nakon trke u Bugojnu.

Nakon prošlogodišnje uspješno organizirane pozivne trke, Moto savez BiH derventskom Moto klubu “Miron moto” dodijelio je pravo na organizaciju jedne od trka Otvorenog prvenstva BiH.

Organizatori ističu da je uz veliko odricanje i otežavajuću epidemiološku situaciju, a posebno uz čijenicu da je glavna karika u klubu Miroslav Milojević povrijeđen na prvoj trci u Bugojnu. ipak urađen veliki posao.

Miron je u pokretu i aktivno učestvuje u organizaciji. Radovi na stazi i svemu što će krasiti ovu trku su intenzivirani i ne sumnjamo da će sama trka biti pravi spektakl, ističu iz derventskog moto kluba.

Prijave takmičara i treninzi počinju u 9 časova, a od podne i takmičenja po disciplinama.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here