Vijesti Najave i obavještenja Pripreme za 14. Sajam privrede u punom jeku

Pripreme za 14. Sajam privrede u punom jeku

0

Pripreme za 14. Sajam privrede i turizma su već uveliko počele, kao i prijave izlagača koje će potrajati do početka manifestacije koja počinje 21. i traje do 23. avgusta.

Kao i prethodnih godina i ove se očekuje više od 120 izlagača iz cijele Republike Srpske koji će na prostoru od 3.200 kvadratnih metara, otvorenom i zatvorenom, moći da predstave svoje proizvode.

Sajam će biti održan u Sportskom-kulturnom centru, tradicionalno, u okviru Derventskog vašara pa osim promocije privrednika ima i kulturni i turistički značaj.

Miroslav Simić
Miroslav Simić

Sajam privrede i turizma je idealno mjesto za sve koji žele da uspostave kontakt sa poslovnim partnerima i razviju saradnju. Cilj nam je da okupimo što veći broj posjetilaca kao i da sajam i našu lokalnu zajednicu posjete i predstavnici svih nivoa vlasti u BiH, rekao je direktor SKC Miroslav Simić i osvrnuo se na program sajma gdje će na otvaranju sajma biti neizostavni padobranci, muzika uživo, te folklor.

Za zvanice i izlagače biće organizovan i gastro-fest, a s obzirom da je sajam prodajnog karaktera očekuju se popusti i akcijske cijene.

Mi ćemo se kao i uvijek potruditi da budemo dobri domaćini i da svako ponese odavde lijepe uspomene, istakao je Simić.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here