Vijesti Kultura i obrazovanje Priznanje mladim glumcima i sa Festivala dječijeg teatra BiH

Priznanje mladim glumcima i sa Festivala dječijeg teatra BiH

0

Dramski studio Narodne biblioteke “Branko Radičević”, na 25. Festivalu dječijeg teatra BiH u Gračanici, predstavio se komadom “NPC Lajf”, a izvedba mladih glumaca je zaslužila pohvalu.

Dramski studio po prvi put je nastupio na ovom festivalu, a ova predstava je prvi put izvedena u takmičarskom dijelu.

Ova nagrada je izuzetno važna za naš dramski studio i ansambl ove predstave jer govorimo o problemu kod djece koja su pod velikim uticajem videoigrica, društvenih mreža, ali i kladionica. Ovo je još jedan pokazatelj da ovu predstavu treba organizovano igrati za učenike osnovnih i srednjih škola u okviru OZ-a. Dramski studio biblioteke je na svim festivalima na kojima se takmičio, uvijek dobio bar jednu nagradu i zaista smo srećni i ponosni zbog toga, istakao je dramaturg i rukovodilac studija Siniša Tešanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here