Vijesti Kultura i obrazovanje Prnjavorska “Prosvjeta” organizuje “Javni čas glume” u Centru za kulturu

Prnjavorska “Prosvjeta” organizuje “Javni čas glume” u Centru za kulturu

0

Dramska scena SPKD ” Prosvjeta” Prnjavor organizuje u Derventi “Javni čas glume” sa ciljem formiranja grupe za ljetnju školu glume.

Svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja opštine Derventa imaće ovog ljeta priliku da se upoznaju sa osnovama pozorišne i filmske glume i pratećim vještinama ukoliko se odluče za ljetnju školu glume, kažu organizatori.

Promotivni “Javni čas glume” sa ciljem formiranja ove grupe održaće se u četvrtak (6. juna) sa početkom u 20.00 časova u Centru za kulturu Derventa.

Ovu specifičnu predstavu će izvesti članovi Dramske scene SPKD “Prosvjeta” Prnjavor, afirmisana i nagrađivana pozorišna trupa sa 16 godina iskustva. Pozivamo sve zainteresovane za pozorišnu umjetnost na ovaj nesvakidašnji događaj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here