Vijesti Društvo Program C2C: Putem online info sesija saznajte sve o načinima korištenja bespovratnih...

Program C2C: Putem online info sesija saznajte sve o načinima korištenja bespovratnih sredstava za privrednike

0

Prije sedam dana objavljen je 6. javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za korištenje sredstava Challenge fonda. Bespovratna sredstva mogu koristiti registrovani privredni subjekti sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske, a javni poziv otvoren je do 12. 02.2021. godine do 16:00 sati.

U cilju što bolje informisanosti privrednih subjekata u BiH o mogućnostima za korištenje ovih sredstava projektni tim organizovaće onlajn info sesije na kojima će predstaviti sve detalje javnog poziva.

Online info sesije biće održane 22. januara u 11:00 sati, 26. januara u 10:00 sati i 13:00 sati, te 27. januara u 12:00 sati Zainteresovani privredni subjekti treba da se prijave za učešće na onlajn info sesijama putem ovog linka (OVDJE) najkasnije dan prije održavanja info sesije. Nakon toga, organizator će putem imejla poslati pristupne podatke za učešće na onlajn info sesiji, kažu organizatori.

~~ Javni poziv pronađite OVDJE!

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju /Sida/, a provode ga Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija Republike Srpske.

Partner u projektu je i region Ostergotland, Istočna Švedska.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here