Vijesti Najave i obavještenja Program “Tebi, Dervento” u čast oslobođenja u Drugom svjetskom ratu

Program “Tebi, Dervento” u čast oslobođenja u Drugom svjetskom ratu

0

 

Povodom 19. aprila – Dana oslobođenja Dervente u Drugom svjetskom ratu, Internacionalni multireligijski i interkulturni centar organizuje tradicionalni kulturno-umjetnički program pod nazivom „Tebi, Dervento“.

U programu učestvuju hor „Mozaik“, sa dirigentom Milijanom Žunić, pjevačka grupa KUDM “Bosiljak”, učenici muzičke škole Teodora Zarić i Anđela Orlando, te recitatori i izvođači Fadil Pelesić, Jasmina Radanović, Vanja Kojić Ružičić, Amira Keča i Enver Vejzović.

Narednog dana (petak, 19. april) u 10.00 sati na Partizanskom groblju i u 11.00 sati na spomeniku kod škole „Nikola Tesla“ SUBNOR Derventa organizuje polaganje vijenaca u pomen na žrtve nacističkog terora.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here