Vijesti Najave i obavještenja Poziv privrednicima: U utorak prezentacija o načinu apliciranja za bespovratna sredstva u...

Poziv privrednicima: U utorak prezentacija o načinu apliciranja za bespovratna sredstva u okviru C2C projekta

0

Razvojna agencija Republike Srpske i Opština Derventa organizuju prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH koja će se održati u Derventi u utorak.

Zainteresovani će na prezentaciji dobiti osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu, te dobiti odgovore za sva njihova pitanja.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provodi Razvojna agencija Republike Srpske, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%, kažu organizatori.

Prezentacija će se održati u utorak (10. marta) u 11:00 časova u Centru za kulturu.

Prisustvo prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 09. marta na adresu e-pošte: [email protected] ili [email protected], a više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici www.c2c.ba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here