Vijesti Najave i obavještenja Poziv privrednicima: U utorak prezentacija o načinu apliciranja za bespovratna sredstva u...

Poziv privrednicima: U utorak prezentacija o načinu apliciranja za bespovratna sredstva u okviru C2C projekta

0

Razvojna agencija Republike Srpske i Opština Derventa organizuju prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH koja će se održati u Derventi u utorak.

Zainteresovani će na prezentaciji dobiti osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu, te dobiti odgovore za sva njihova pitanja.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provodi Razvojna agencija Republike Srpske, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%, kažu organizatori.

Prezentacija će se održati u utorak (10. marta) u 11:00 časova u Centru za kulturu.

Prisustvo prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 09. marta na adresu e-pošte: [email protected] ili [email protected], a više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici www.c2c.ba.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here