Vijesti Privreda Projekat “Farma II”: Bespovratna sredstva za mljekare i proizvođače jagodičastog voća

Projekat “Farma II”: Bespovratna sredstva za mljekare i proizvođače jagodičastog voća

0

847

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalifikovane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama (PO) u sektoru jagodastog voća i mljekarstva, te da na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.

Informacije za proizvođače jagodičastog voća potražite na: http://farmabih.ba/bs/press/grantovi-poboljsanje-konkurentnosti-u-sektoru-jagodicastog-voca/2.

Informacije za proizvođače mlijeka potražite na: http://farmabih.ba/bs/press/grantovi-poboljsanje-konkurentnosti-u-sektoru-mljekarstva/3.

derventa.ba

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here