Vijesti Privreda Projekat “Farma II”: Predavanje za proizvođače salate i luka

Projekat “Farma II”: Predavanje za proizvođače salate i luka

0

plastenik-17_0

Obavještavaju se proizvođači salate u zaštićenom prostoru i proizvođači bijelog luka, da će se u petak (4. novembra) sa početkom u 17.30 časova u Domu kulture u Prnjavoru, u sklopu Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) održati prvo teoretsko predavanje pod nazivom „Proizvodnja salate i bijelog luka“. Ova aktivnost se sprovodi u saradnji sa Centrom za ekonomski i ruralni razvoj – CERD iz Banja Luke.

Pored proizvođača iz opštine Derventa ovo predavanje uključuje i proizvođače iz opština Prnjavor, Srbac i Stanari. Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine koji se bave ili se namjeravaju baviti proizvodnjom povrća mogu prisustvovati ovom predavanju.

Informacije na tel: 053/315-170.

derventa.ba

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here