Vijesti Društvo Projekat “Put ka vrhu”: Opštini i privrednicima uručene nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

Projekat “Put ka vrhu”: Opštini i privrednicima uručene nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

0

U Narodnom pozorištu Republike Srpske večeras su u okviru projekta „Put ka vrhu“ laureatima uručene nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ za Republiku Srpsku.

Ono što je zanimljivo za Derventu jeste da su nagrade u tri, od ukupno 22 kategorije, pripale upravo Dervenćanima.

U ime opštine Derventa predsjednik Skupštine opštine Marijan Kljajić primio je priznanje za najbolju lokalnu samoupravu u Republici Srpskoj.

 Visok nivo otvorenosti, tolerantnosti, neposredan kontakt sa investitorima, stabilan politička situacija i dobra saradnja izvršne i zakonodavne vlasti su sigurno faktori koji su uticali da budemo danas tu gdje jesmo. Nastojaćemo da i dalje unapređujemo razvoj opštine, da potrebnim reformama brže i lakše dolazimo do rješenja potrebnih za normalno funkcionisanje i stabilno poslovanje svih privrednih subjekata na području opštine, a da rad opštinske administracije učinimo još otvorenijim i dostupnijim svim građanima i privrednicima, rekao je Kljajić, zahvalivši se svima koji su prepoznali dobre rezultate opštine i predložili opštinu za ovo priznanje.

Vlasnici preduzeća “Tehpro CNC” Veronika i Tomas Dritenprajs (Thomas Drittenpreis) primili su nagradu za nove tehnologije i savremene standarde, a SZR „Dado“, vlasnika Dražena Burkanovića, za najbolji porodični biznis.

Zahvalni smo jer je prepoznat potencijal nase firme i što nam je uručeno ovakvo priznanje. To nam daje samo dodatni vjetar u leđa. Pored toga, zahvalni smo svim nasim radnicima, jer bez njih ne bi stigli tu gdje jesmo, rekao je ponosni vlasnik Tomas Dritenprajs (Thomas Drittenpreis).

Ličnost godine je Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske, dok je Milan Prica, direktor Kompanije Orao, AD Bijeljina, nagrađen za životno djelo.

„Put ka vrhu“ je projekat novosadskog “Media Inventa”, inače ogranizatora “Dunavskog biznis foruma”, koji prati stvaralaštvo, ocjenjuje i vrijednuje ostvarene rezultate u privredi i društvu.

Prijedloge za priznanja podnose privredne komore, lokalne samouprave, udruženja novinara, nevladine organizacije, istaknuti pojedinci i drugi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here