Vijesti Društvo Stiže novi načelnik: Promjena na čelu Policijske uprave Doboj

Stiže novi načelnik: Promjena na čelu Policijske uprave Doboj

0

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je rješenje o kadrovskim promjenama na rukovodećim pozicijama u više osnovnih organizicionih jedinica u MUP-u Srpske.

Slobodan Radinković

Promjene su se desile i na čelu Policijske uprave Doboj, u čijoj je nadležnosti i Policijska stanica Derventa. Umjesto Dimitrija Vračara, koji se vraća u Banjaluku, „prvi policajac“ dobojske regije biće Slobodan Radinković, dosadašnji zamjenik načelnika Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Prema pisanju medija smijenjeni su i Dragan Jevđenić, načelnik Uprave policije. Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, načelnik Uprave za krim policiju Siniša Kostreševića, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, kao i još dva načelnika Uprava policija.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here