Vijesti Društvo Stiže novi načelnik: Promjena na čelu Policijske uprave Doboj

Stiže novi načelnik: Promjena na čelu Policijske uprave Doboj

0

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je rješenje o kadrovskim promjenama na rukovodećim pozicijama u više osnovnih organizicionih jedinica u MUP-u Srpske.

Slobodan Radinković

Promjene su se desile i na čelu Policijske uprave Doboj, u čijoj je nadležnosti i Policijska stanica Derventa. Umjesto Dimitrija Vračara, koji se vraća u Banjaluku, „prvi policajac“ dobojske regije biće Slobodan Radinković, dosadašnji zamjenik načelnika Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Prema pisanju medija smijenjeni su i Dragan Jevđenić, načelnik Uprave policije. Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, načelnik Uprave za krim policiju Siniša Kostreševića, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, kao i još dva načelnika Uprava policija.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here