Vijesti Privreda Promocija i druženje u preduzeću ,,Gatarić” Derventa

Promocija i druženje u preduzeću ,,Gatarić” Derventa

0

DERVENTA – U prostorijama poslovnog centra ,,Gatarić,, održana je tradicionalna prezentacija promotivnih artikala i ukupnog asortimana ove ugledne firme.

Prezentovan asortiman Gatarica

– Ovo je tradicionalno druženje koje organizujemo svake godine, sa željom da približimo i predstavimo sve ono što naša kompanija može da uradi i ono čime raspolažemo. Pripremili smo novo izdanje kataloga ,,Poklon shop 09/10,, u kojem je predstavljen najnoviji asortiman promotivnih artikala kao i ostalih artikala našeg ukupnog asortimana.

Zadovoljni smo posjetom i interesovanjem posjetilaca, onih koji po prvi put dolaze kod nas, a sa nama su i poslovni partneri i saradnici od samog početka – kaže Nenad Ratkovac, menadžer prodaje u preduzeću „Gatarić“ Derventa.

Osim promocije artikala i novog kataloga obavljena je prezentacija svih vrsta uslužnih doštampavanja i graviranja na promotivnim artiklima ( tampon i sito štampa, laserska i CNC gravura, izrada stikera i bedževa te kolorna štampa na raznim vrstama materijala u svim formatima.

U zabavnom dijelu ove tradicionalne manifestacije održan je turnir u stonom fudbalu, a nije izostalo ni prijatno druženje uz muziku i zakusku.

Danas firma Gatarić zastupa preko 40 evropskih i svjetskih proizvođača za područje Bosne i Hercegovine, a dijelom i za Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Albaniju. Preduzeće je osnovano 1993. godine i uprkos skučenom tržištu i brojnim problemima planirana razvojna politika se realizuje, a u nekim segmentima i premašuje očekivanja. Širenje tržišta i konstantan rast prometa evidentni su u svakoj godini te u 2008.–oj dostiže 25 miliona evra.

U svom asortimanu posjeduje gotovo 14.000 artikala, ima veleprodajni objekat u Derventi (BiH) površine 10.000 m2 pod nazivom GATARIĆ d.o.o. u kome je trenutno zaposleno 110 radnika i veleprodaju u Beogradu (Srbija) površine 2500m2 pod nazivom GATARIĆ International Group gdje je trenutno zaposleno 53 radnika.

– Nova dimenzija savremenog poslovanja sa jasnim ciljevima i posebnim pogodnostima koje Vam firma „Gatarić“ nudi, jak su motiv i pokretačka snaga za učvršćivanje sadašnjih partnerstava ili Vaše nove poslovne poteze u kojima se prepoznajete – istakao je Ratkovac.

Autor: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here