Vijesti Najave i obavještenja Promocija knjige “Svagda” autora Nenada Simića iz Dervente

Promocija knjige “Svagda” autora Nenada Simića iz Dervente

0

Promocija knjige “Svagda” autora Nenada Simića iz Dervente obaviće se 10. aprila sa početkom u 19,00 časova u prostorijama Centra za kulturu. Pored autora na promociji učešće imaće: protojerej Željko Teofilović i Ranko Stjepanović recenzenti knjige, Pjevačka grupa KUD “Šamac” iz Šamca, članovi SKK “Vihor” Derventa i drugi. Izdavači knjige su Regionalne novine “Posavske novosti” i Srpski književni klub “Vihor” Derventa.

Promocija knjige Svagda autora Nenada Simica iz Dervente

Autor je rođen u Derventi 1981. godine, nepunih  deset godina aktivni je novinar-dopisnik pisanih medija u RS i BiH, jedan od osnivača i prvi predsjednik Udruženja dopisnika i novinara opštine Derventa, te ujedno i osnivač Regionalnog lista “Posavske novosti” sa sjedištem u Derventi.

Do sada pjesme i misli objavljivane su u raznim zajedničkim zbornicima, a ovo je njegova prva samostalna knjiga, kojoj je želio dati posebno ime i značaj.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here