Vijesti Kultura i obrazovanje Promocija na otvorenom: Marčelo najavljuje i jedno posebno iznenađenje za derventsku publiku

Promocija na otvorenom: Marčelo najavljuje i jedno posebno iznenađenje za derventsku publiku

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” organizuje druženje sa poznatim književnikom i muzičarem Markom Šelićem Marčelom na kojoj će biti promovisan njegov cjelokupni opus.

S obzirom da će promocija biti održana na Trgu oslobođenja (ispred Biblioteke), uz preporučene mjere, biće dovoljno prostora da događaju prisustvuju svi koji žele.

O prozi i stihovima, ali i stripu i aktivizmu, ćaskaćemo otvoreno i “bez maske” – ali sa zaštitnom maskom. Razgovor neće biti “u rukavicama” – ali ja ću biti. Moji naslovi, kao i uvijek, moći da se pazare na licu mesta, a biće ovo i prvo javno čitanje odlomka iz novog romana “Intronaut”, napisao je Marčelo na službenoj Fejsbuk stranici.

Promocija će se održati u četvrtak, 25. juna, sa početkom u 19 časova.

Ovaj umjetnik rođen 1983. godine u Paraćinu, a za sebe kaže da je pisac kojem se dogodila muzika, iako redoslijed objavljivanja djela sugeriše da se desilo obrnuto.

Marčelo je do sada objavio je romane “Zajedno sami”, “Malterego, knjiga prva: Rubikova stolica”, “Malterego, knjiga druga: Higijena nesećanja”, zbirku tekstova “O ljudima, psima i mišima”, stotinjak kolumni za razne redakcije i “Napet šou”, konceptualno djelo koje objedinjuje peti album i zbirku kolumnističko-esejističkih tekstova, kao i studijske albume “De facto” (2003), “Puzzle shock!” (2005), “Treća strana medalje” (2008) i “Deca i Sunce” (2010).

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here