Vijesti Kultura i obrazovanje Promocija Simićevog prvjenca za ”Svagda”

Promocija Simićevog prvjenca za ”Svagda”

0

U derventskom Centru za kulturu održana je u utorak 10.4.2012. godine promocija knjige ”Svagda ”, autora Nenada Simića iz Dervente. Nenad piše već desetak godina ali mu je ovo prvijenac, pa je izlazak i pojava ove knjige za njega veoma značajna, a za ljubitelje poezije u Derventi prijatno iznenađenje.

Promocija Simicevog prvjenca za Svagda  (1)

Knjiga je izašla u izdanju Srspkog književnog kluba ”Vihor” Derventa i Udruženja novinara i dopisnika ”UDIN” Derventa. Pored mnogobrojnih ljubitelja lijepe pisane riječi promociji su prisustvovali i govorili o Simićevom stvaralaštvu, recenzenti knjige Ranko Stjepanović i Željko Teofilović, kao i Savko Pećić Pesa, predsjednik Srpskog književnog kluba ”Vihor” Derventa.

Promocija Simicevog prvjenca za Svagda  (2)

Na kraju promocije, autor je svima prisutnim poklonio po jedan primjerak izdanja knjige ”Svagda”, s porukom , neka bude za svagda.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here