Vijesti Magazin “PromoLux” gradi na 4.000 kvadrata: Stambeni kompleks “Stara štapmparija” donosi lakoću stanovanja...

“PromoLux” gradi na 4.000 kvadrata: Stambeni kompleks “Stara štapmparija” donosi lakoću stanovanja – FOTO

0

Firma „PromoLux“ je osnovana 2018. godine i bazira se na iskustvu svojih osnivača koji više od 20 godina provode promovisanje i poslovanje sa stambenim nekretninama uz trajnu potragu za povlaštenim geografskim položajem i optimizacijom energije uz najbolji omjer kvalitete i cijene. Jedan takav projekat jeste i Stambeni kompleks “Stara štamparija”.

Tri partnera prošle godine odlučili su udružiti snage kako bi započeli razvoj nekretnina stvaranjem firme “PromoLux”.

Tim koji preko 20 godina radi u finansijskom sektoru i nakon prvih stambnih investicija u inostranstvu odlučuje u partnerstvu da instalira firmu “PromoLux” u gradu Derventi i podijeli svoja stečena iskustva sa nekretninama, kažu u “PromoLux-u”.

Osnivanju preduzeća i započinjanju projekta “Stara štamparija” prethodila je relevantna analizom potreba tržišta nekretnina u Derventi, pa su partneri postavili cilj do svojim klijetima ponude poseban kvalitet stanovanja pod motom “lakoća stanovanja”.

Od samog početka “PromoLux” razvija jasnu filozofiju: visokokvalitetne konstrukcije koje kombinuju savremenu arhitekturu i najmodernije tehnologije po razumnim cijenama, ističu u “PromoLux-u”.

Ovo preduzeće je prošle godine kupilo teren nekadašnje štamparije kako bi omogućili klijentima blizinu centra grada, a ipak u prirodno i mirno okruženje stanovanja. Time su osigurali idealnu lokaciju za svoj prvi projekat.

Projekat “Stara štamparija” je trenutno u izgradnji i činiće je 3 objekta na parceli od 4.000 kvadratnih metara. Ova lokacija uspjela je povezati naizgled nepovezane stvari: centar grada na svega 2 minuta hoda pješke – mir unutar stambenog bloka, izgrađena infrastruktura komunalne opremljenosti na zavidnom nivou – zeleni pejzaži i igrališta za djecu unutar kompleska, lokacija istorijske vrijednosti – zadržavanje identiteta u imenu kompleksa, navode u “PromoLux-u” neke od prednosti budućeg stambenog kompleksa.

Stambeni kompleks “Stara štamparija” nalazi se na početku naselja Dželinjak, iza objekta Javne ustanove “Centar za kulturu”, na udaljenosti svega 100 metara, tj. dva minuta hoda do strogog centra grada. U centralnoj zoni grada nalaze se objekti javnog karaktera poput Centra za kulturu, Biblioteke i muzeja, Opštinske uprave Derventa, Osnovne škole, pijace, Katastra i Pošte. Malo dalje je Dom zdravlja, obdanište…

U stambenom kompleksu su planirana tri kolektivna stambena objekta. Pored glavne ulice nalaziće se veći objekat A, u sredini kompleksa objekat B i u dnu lokacije objekat C. Objekat B i C su sličnih gabarita, dok će objekat A, s obzirom da se nalazi uz glavnu ulicu, imati poslovne prostore u prizemlju, navode u “PromoLux-u”.

Kontakt: + 387 66 976 293
E-mail: [email protected]
Web: www.promolux.ba
FB page: PromoLux.dooDerventa
Instagram: promolux_derventa

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here