Vijesti Društvo “PromoLux” počinje prodaju stanova u “Zgradi C” na lokaciji Stara štamparija

“PromoLux” počinje prodaju stanova u “Zgradi C” na lokaciji Stara štamparija

0

Nakon uspješne prodaje svih stanova u zgradama A i B na lokaciji “Stara štamparija”, firma „PromoLux“ d.o.o, koja u Derventi posluje od 2018. godine, započela je gradnju i prodaju novih stambenih jedinica u «Zgradi C», koja bi trebala biti i posljednja na ovoj lokaciji.

Projekat predviđa stanove površine od 40 do 80 kvadratnih metra sa balkonom, kao i vanjski parking ili podzemno parkirno mjesto.

Datum završetka se očekuje se krajem 2024. godine, a stanovi će, kao i do sada, biti izgrađeni u energetski efikasnoj i vrijednosnoj čvrstoj konstrukciji. Već je rezervisano i prodano 19 stanova, stoga ne oklijevajte i osigurajte već danas jedan od ovih visokokvalitetnih apartmana, poručuju iz preduzeća “PromoLux”.

Zahvaljujući uspješnoj realizaciji predhodna dva projekta, kao i stečenom povjerenju saradnika i partnera, “PromoLux” je obezbijedio najbolje uslove finansiranja za zainteresovane kupce.

Radujemo se vašem kontaktu bilo putem telefona +387 66 976 293 ili 066 999 073, kao i putem elektronske pošte [email protected] za sve informacije i neobavezne konsultacije. Investirajte u svoju budućnost i spremite se za novo poglavlje u svom životu, poručuju iz “PromoLux-a”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here