Vijesti Najave i obavještenja Promoteri, volonteri i PR lica, Akt fest vas čeka!

Promoteri, volonteri i PR lica, Akt fest vas čeka!

0

Omladinski centar Derbent i ove godine organizuje Festival aktivizma mladih – Akt fest 2012. Akt fest je do sada uspješno realizovan sedam puta, zbog toga je i ove godine početak avgusta mjeseca rezervisan za novi, osmi po redu, Akt fest 2012.

Promoteri, volonteri i PR lica, Akt fest vas ceka!

Za organizovanje i realizaciju bilo kakve manifestacije potrebni su određeni resursi u vidu ljudstva i slično. Upravo zbog toga Omladinski centar Derbent ove godine raspisuje konkurs za angažovanje volontera, promotera i PR lica tokom festivala.

Volonteri, promoteri i PR lica koja se prijave i budu angažovani, učestvovaće u realizaciji programa od 26. jula  kada kreću pripreme za festival pa sve do 11. avgusta. Zavisno od mogućnosti, prijavljeni kandidati će biti angažovani cjelodnevno ili po smjenama. Za sve volontere biće obezbijeđen obrok i osvježenje, pored toga tu su i zvanične majice Akt festa koje će im biti podijeljene.

Da bi neko postao volonter potrebno je da ima najmanje 16, a najviše 30 godina. Osim toga, od volontera se očekuje da budu vedri, raspoloženi, komunikativni i snalažljivi kako bi se na što bolji način funkcionisali kao dio tima. Najvažnije je da se prema preuzetim zadacima i obavezama odnosi odgovorno.

Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati na email: [email protected], tako što će na njega poslati popunjen dokument koji se može preuzeti na dole navedenom linku.

LINK sa formularom za prijavu!

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here