Vijesti Hronika Pronađeno nagorjelo ljudsko tijelo

Pronađeno nagorjelo ljudsko tijelo

0

Policijskoj stanici Derventa, 16.12.2012. godine, građanin je prijavio da se na skretnici lokalnog puta u zaseoku Tunjići kod mjesta Žeravac, opština Derventa, nalazi izgorjelo putničko vozilo “golf 2”, a pored vozila nagorjelo ljudsko tijelo.

AmblemMUP-a

Policijski službenici PS Derventa, obezbjedili su lice mjesta, nakon čega je zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj i ljekarom mrtvozornikom, izvršen uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Tijelo preminulog, koji je identifikovan kao M.L. sa područja opštine Brod, prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice, gdje će, na osnovu izdate naredbe dežurnog tužioca, danas biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here