Vijesti Hronika Pronađeno otuđeno vozilo

Pronađeno otuđeno vozilo

0

Policijski službenici PS Derventa, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, 21.12.2010. godine, izvršili su pretres putničkog motornog vozila marke „pasat karavan“, koji je pronađen u Ulici Vuka Karadžića u Derventi.

AmblemMUP-a

Vozilo je 19/20. decembra. ove godine otuđeno u Banja Luci, a vlasništvo je DOO „Studio plus“ Banja Luka. Kriminalistička policija PS Derventa je izvršila je kriminalsitičko – tehničku obradu vozila, nakon čega je vozilo vraćeno vlasniku.

Policijski službenici PS Derventa i CJB Banja Luka preduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku lica koje je otuđenjem navedenog vozila, izvršilo krivično djelo teške krađe.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here