Vijesti Politika Propao pokušaj izbora rukovodstva

Propao pokušaj izbora rukovodstva

0

Prvi pokušaj članova nove Skupštine Boračke organizacije opštine Derventa da izaberu novo ru-kovodstvo je propao. Konstitutivna sjednica novog saziva prekinuta je jer ni poslije nekoliko pokušaja niko od predloženih kandidata nije dobio dovoljno glasova za novog predsjednika Skupštine.

BORS

Jedan broj članova Skupštine u drugom krugu glasanja odbio je da se izjasni za jednog od kandidata, a nepreciznost akata koji propisuju način izbora samo je dodatno zakomplikovala ionako zamršenu situaciju. Najozbiljniji kandidati za predsjednika Skupštine, Boro Dobrilović i Spasoje Kulaga, nisu dobili dovoljan broj glasova, a poslije ovakvog ishoda pojavio se i treći tabor sa svojim prijedlogom.

Međutim, ni taj prijedlog nije dobio dovoljno glasova, pa je odlučeno da sjednica bude prekinuta do četvrtka, do kada bi trebalo da budu obavljena dodatna usaglašavanja.

Č. V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here