Politika Izbori 2016 Proslava izborne pobjede SNSD-a: Želimo status grada i regionalnog centra – VIDEO

Proslava izborne pobjede SNSD-a: Želimo status grada i regionalnog centra – VIDEO

0

capture-20161113-161646

Zajedno sa oko 700 članova, aktivista i koalicionih partnera, rukovodstvo Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa proslavilo je pobjedu na oktobarskim Lokalnim izborima 2016. godine.

Predsjednik OO SNSD i novi-stari načelnik opštine Derventa Milorad Simić istakao je da se ovakav događaj tradicionalno organizuje i da ostaje žal što svi oni koji su dali podršku SNSD-u nisu mogli biti prisutni.

– Mi smo vodili dobru politiku koju su glasači prepoznali, a koja nas je dovela u sam vrh BiH i Republike Srpske. Zadovoljan sam što su građani prepoznali naš rad u kontinuitetu, i dali nam radni nalog da u naredne 4 godine radimo u korist Dervente. Želimo status grada i borićemo se da postanemo regionalni centar, kazao je Simić.

Pored rukovodstva opštinskog odbora, proslavi su prisustvovali Sredoje Nović, delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Zlatan Klokić, načelnici Modriče i Prnjavora Mladen Krekić i Darko Tomaš i mnogi drugi uvaženi gosti.

TV K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here