Politika Izbori 2016 Proslava izborne pobjede SNSD-a: Želimo status grada i regionalnog centra – VIDEO

Proslava izborne pobjede SNSD-a: Želimo status grada i regionalnog centra – VIDEO

0

capture-20161113-161646

Zajedno sa oko 700 članova, aktivista i koalicionih partnera, rukovodstvo Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa proslavilo je pobjedu na oktobarskim Lokalnim izborima 2016. godine.

Predsjednik OO SNSD i novi-stari načelnik opštine Derventa Milorad Simić istakao je da se ovakav događaj tradicionalno organizuje i da ostaje žal što svi oni koji su dali podršku SNSD-u nisu mogli biti prisutni.

– Mi smo vodili dobru politiku koju su glasači prepoznali, a koja nas je dovela u sam vrh BiH i Republike Srpske. Zadovoljan sam što su građani prepoznali naš rad u kontinuitetu, i dali nam radni nalog da u naredne 4 godine radimo u korist Dervente. Želimo status grada i borićemo se da postanemo regionalni centar, kazao je Simić.

Pored rukovodstva opštinskog odbora, proslavi su prisustvovali Sredoje Nović, delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Zlatan Klokić, načelnici Modriče i Prnjavora Mladen Krekić i Darko Tomaš i mnogi drugi uvaženi gosti.

TV K3

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here