Vijesti Hronika Provedena regionalna akcija kontrole učesnika u saobraćaju

Provedena regionalna akcija kontrole učesnika u saobraćaju

0

Službenici Policijske uprave Doboj su proteklog petka i subote, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj, realizovali regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu kontrolu alkoholisnosti svih učesnika u saobraćaju i na kontrolu brzine kretanja vozila.

Tokom navedene akcije, ukupno su kontrolisana 603 učesnika u saobraćaju prilikom čega su alkotestirana 323.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena i sankcionisana 52 vozača, od kojih su četiri lišena slobode. Tri vozača su testirana na prisustvo opojnih droga ili psihoakivnih lijekova u organizmu, dok su dva odbila testiranje. U navedenom periodu, 160 vozača je prekoračilo brzinu kretanja, prilikom čega je istima izrečeno 27 zaštitinih mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, saopštrno je iz PU Doboj.

Apelujemo na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, kao i vremenskim prilikama, te da nikada ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here