Vijesti Hronika Provedena regionalna akcija kontrole vozača na alkohol i opijate

Provedena regionalna akcija kontrole vozača na alkohol i opijate

0

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela regionalnu akciju pojačane kontrole alkoholisanosti i korištenja drugih opijata svih učesnika u saobraćaju.

Za dva dana ukupno je kontrolisano 743 učesnika u saobraćaju od kojih su 715 alkotestirana.

Kod 76 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i isti su sankcionisani, a 13 lica je lišeno slobode zbog alkoholisanosti. Takođe sankcinisano je i šest vozača koji su zatečeni da upravaju vozilima u saobraćaju pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih supstanci, dok su evidentirana 152 prekršaja po drugim osnovama, podaci su Policijske uprave Doboj.

Iz ove institucije apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here