Vijesti Hronika Provedena regionalna akcija kontrole vozača na prisustvo alkohola

Provedena regionalna akcija kontrole vozača na prisustvo alkohola

0

Službenici Policijske uprave Doboj su u dane proveli su proteklog vikenda regionalnu akciju pojačane kontrole vožnje pod dejstvom alkohola.

Tokom navedene akcije, ukupno su kontrolisana 302 učesnika u saobraćaju prilikom čega je alkotestirano 289 vozača.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena i sankcionisana 54 vozača, od kojih je pet lišeno slobode. Za ostale učinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 58 prekršajnih naloga, saopšteno je iz PU Doboj.

Tokomavgusta na području PU Doboj lišeno je slobode 46 lica, od čega 43 vozača motornih vozila, jedan vozač mopeda, jedan biciklista i jedan pješak, koja su učestvovala u saobraćaju pod dejstvom alkohola.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu provoditi slične aktivnosti u cilju poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti na putevima koji su u njenoj operativnoj nadležnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here