Vijesti Hronika Provedena regionalna vikend-akcija kontrole vozača na opijate

Provedena regionalna vikend-akcija kontrole vozača na opijate

0

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na alkoholisanost i psihoaktivne supstance.

Za tri dana ukupno je kontrolisano 596 učesnika u saobraćaju od kojih su 522 alkotestirana.

Kod 88 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, od kojih je kod 12 lica utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od preko 1,5 g/kg i isti su lišeni slobode. Takođe sankcinisana su i četiri vozača koja su zatečena da upravaju vozilima u saobraćaju pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih supstanci, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here