Vijesti Kultura i obrazovanje Prva iskustva u obrazovnom sistemu: U vrtiću “Trol” i ove godine organizovaće...

Prva iskustva u obrazovnom sistemu: U vrtiću “Trol” i ove godine organizovaće se pripremna nastava za predškolce

0

I ove godine u JU Dječije obdanište „Trol“ održaće se pripremni program za predškolce koji nisu obuhvaćeni redovnim programom predškolskog obrazovanja, odnosno koji ne pohađaju nastavu u derventskim vrtićima.

Na taj način, djeca rođena 2016. godine i 2015. godine (a nisu upisana u osnovnu školu) dobiće priliku da steknu prva iskustva u obrazovnom procesu. Pod budnim okom kvalifikovanih vaspitača oni će svakog radnog dana, po tri časa, raditi po redovnom predškolskom program, prilagođenom tromjesečnom periodu.

Zainteresovani roditelji djecu mogu prijaviti do 30. novembra, a upis se vrsi u administraciji JPU “Trol”, uz dostavljenu kopiju rodnog lista djeteta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here