Vijesti Politika Uskoro prva ovogodišnja sjednica Skupštine opštine Derventa

Uskoro prva ovogodišnja sjednica Skupštine opštine Derventa

0

Na 22. sjednici skupštinskog Kolegijuma odlučeno je da 24. sjednica Skupštine opštine Derventa, na kojoj će se naći 16 tačaka, bude održana 12. februara.

Na skupštinskom zasjedanju odbornici će razmatrati prijedloge odluka o javnom prevozu lica i stvari u drumskom saobraćaju na području opštine, o taksi prevozu, o finansiranju političkih stranaka iz budžeta opštine za tekuću godinu, o usklađivanju akta o osnivanju JU Sportsko-kulturni centar Derventa, o planu korišćenja sredstava za tehničko opremanje, izgradnju objekata i čuvanje vatrogasne opreme koju koristi Teritorijalna vatrogasna jedinica u 2019. godini, te prijedlog programa razvoja sporta opštine za period 2019-2023.godine.

Biće razmatrani i prijedlozi odluka o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine u obuhvatu RP „Industrijska zona“ putem licitacije, o prodaji gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine u obuhvatu RP „Centar Istok-Centar Zapad“ blok Zapad i RP Derventa –Sjever-Lug, prijedlog zaključka o utvrđivanju Nacrta dijela RP Centar Istok-Centar Zapad, blok br. 4, te prijedlog Programa komunalne potrošnje za 2019. godinu.

Na dnevnom će se naći i izvještaji o realizaciji Programa podsticaja poljoprivredne proizvodnje u 2018. godini i o radu Odbora za žalbe opštine za 2018. godinu, te informacije o stanju javnog reda i mira, bezbjednosti građana i imovine na području opštine za 2018. godinu i informacija o stanju nasilja na području opštine sa aspekta pojave i sa aspekta odgovora na nasilje od strane subjekata zaštite u opštini sa prijedlogom mjera za sprečavanje i suzbijanje nasilja u porodici.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here