Vijesti Najave i obavještenja Prva privatna foto agencija u Srpskoj organizuje izložbu u Derventi

Prva privatna foto agencija u Srpskoj organizuje izložbu u Derventi

0

„Zipa photo agency“, prva privatna foto agencija u Republici Srpskoj, organizuje višednevnu izložbu fotografija pod nazivom „Pazi trenutak“ koja će započeti u utorak 11. septembra od 18 časova ispred Centra za kulturu.

Osam autora agencije prikazaće ukupno svoja 44 djela.

Agencija je prvenstveno novinska, ali neje zanemarila ni potrebe za umetničkom, ili fotografijom koja bi vam mogla poslužiti u bilo kom drugom obliku, kao reklama, ilustracija ili dokument. Nakon otvaranja, naredna 2 dana zainteresovani će moći fotografije pogledati u Maloj Sali Centra za kulturu, poručuju organizatori.

Grupa iskusnih fotoreportera, u saradnji sa nekolicinom entuzijasta, 2015. godine počela je da radi na ostvarenju ovog projekta sa ciljem podizanja standarda u fotografskom radu.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here