Vijesti Sport Prvenstvena utakmica FK ”4.Juli” Pojezna – FK ”Mineral” 1:2

Prvenstvena utakmica FK ”4.Juli” Pojezna – FK ”Mineral” 1:2

0

Danas su Poježnjani u svim elemntima potpuno podbacili na svom terenu, pored Ilove na Lavuljima. U jalovoj igri i nadmudrivanju samih sa sobom i nisu mogli ostvariti bolji rezultat, od poraza.

Prvenstvena utakmica FK 4.Juli Pojezna - FK Mineral

Igrači bi ipak trebali shvatiti da se fudbal igra na pobjedu i da se do rezultata dolazi sa više truda i koletivne igre. Isto tako, moraju da shvate da trenerova upustva treba, koliko je to moguće izvršavati. To, što neki igrači, danas nisu bili prisutni, nije opravdanje za poraz na domaćem terenu protiv ravnopravnog protivnika. U lošoj i sivoj igri u redovima Poježnjana, mnogo je danas na terenu bilo onih koji su manekenski paradirali, pa trud pojedinaca u ekipi je bio uzaludan.

Standardnu igru je pokazalo samo nekoliko pojedinaca, a i zamjene nisu ništa više pokazale. Jednostavno, Poježnajnima danas ništa nije polazilo za nogom.

Ipak, ovo je sve igra i zabava pa se može već sljedeće nedjelje mnogo čega popraviti.

Gosti, FK ”Mineral” iz Banje Vrućice zaslužno su odnijeli tri boda iz Pojezne, a sudijska trojka, Todorović, Kršić i Ninković, korektno je sudila utakmicu.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here