Vijesti Sport Prvi međunarodni rukometni turnir u Derventi

Prvi međunarodni rukometni turnir u Derventi

0

Derventa, grad sa bogatom i dugogodišnjom rukometnom tradicijom ove godine će po prvi put biti domaćin međunardnog rukometnog turnira.

Prvi medjunarodni rukometni turnir u Derventi

Ovo je prvi turnir međunarodnog karaktera koji će se odigrati u gradu na Ukrini, a inicijator ove manifestacije je RK “Derventa”. Ideja o organizovanju turnira potekla je od rukovodstva kluba nakon gostovanja na međunarodnom turniru u Zlinu (Češka) prošle godine.

Pored RK “Derventa” kao domaćina, učešće su potvrdile još tri ekipe i to, RK “Zlin” (Češka), RK “Ruma” (Srbija) i RK “Borovo” (Hrvatska).

Zvanično otvaranje i održavanje turnira je 20. avgusta, subota, a prva utakmica će biti odigrana u 9 časova ujutru između domaćina RK “Derventa” i gostiju iz Borova. Po završetku ovoga biće odigran meč drugog para između RK “Zlin” i RK “Ruma”. Finalni meč i utakmica za treće mjesto će se odigrati u posljepodnevnim časovima.

Prvenstveni cilj ovoga turnira je druženje, kao i međusobno odmjeravanje snage i kvaliteta svih učesnika uoči predstojeće sezone.

Ovom prilikom pozivamo sve dervenćane da dođu na tribine i podrže sve igrače, a posebno igrače domaćina koji će ove godine imati priliku da igraju u premijer ligi BiH.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here