Vijesti Hronika PU Doboj: Četiri vozača na triježnjenju, jedan iz Dervente

PU Doboj: Četiri vozača na triježnjenju, jedan iz Dervente

0

Tokom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave Doboj četiri vozača su lišena slobode zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Službenici Policijske stanice Derventa su oko 00,10 časova lišili slobode lice inicijala S.P. iz Dervente kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,52 g/kg.

Službenici Policijske stanice Modriča su oko 01,25 časova lišili slobode lice inicijala Ž.N. iz Modriče, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,59 g/kg, a oko 23,30 časova i lice D.Đ. iz Modriče, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,10 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, oko 11,30 časova, lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Vukosavlja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,07 g/kg.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here