Vijesti Hronika PU Doboj: Kontrolisano posjedovanje zimske opreme i prisustvo opijata

PU Doboj: Kontrolisano posjedovanje zimske opreme i prisustvo opijata

0

Službenici Policijske uprave Doboj, u periodu od 15. do 18. decembra, organizovali su i proveli regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu posjedovanja odgovarajuće zimske opreme.

Tokom navedene ackije kontrolisano je ukupno 429 vozača, od čega 357 putnički automobila, 62 teretna motorna vozila i 10 autobusa prilikom čega su sankcionisana 293 vozača. Deset motornih vozila je upućeno na vanredni tehnički pregled, dok je 79 vozača sankcionisano po drugim osnovama, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U navedenom periodu na području Uprave realizovana je i regionalna akcija sa akcentom na kontrolu alkoholisanosti svih učesnika u saobraćaju i kontrolu upravljanja vozilom pod uticajem opojnih droga ili psihoaktivnih lijekova.

Tokom ove akcije kontrolisano je ukupno 260 učesnika u saobraćaju prilikom čega je kod 37 vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a od čega ih je devet lišeno slobode. Pet vozača je sankcionisano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih lijekova. Evidentirano je i 59 prekršaja po drugim osnovama, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here