Vijesti Hronika PU Doboj objavila podatke o oduzetoj drogi tokom ove godine

PU Doboj objavila podatke o oduzetoj drogi tokom ove godine

0
Ilustracija

Službenici Policijske uprave Doboj su tokom prvih jedanaest mjeseci ove godine sproveli dvije operativne akcije kodnih naziva „Mol“ i „Teatar“ u kojima su lišena slobode tri lica.

U pomenutom periodu na području Policijske uprave Doboj oduzeto je ukupno 0, 548 g heroina, 99 g kokaina, 3.907 g marihuane, 0, 70 g hašiša, 1.145 g amfetamina, 67 sjemenki kanabisa, 20 komada ekstazija i 28,5 komada medicinske droge.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem preventivnih i represivnih aktivnosti usmjerenih na otkrivanju svih oblika protivpravnih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga, saopšteno je iz PU Doboj.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here