Vijesti Hronika PU Doboj objavila podatke o oduzetoj drogi tokom ove godine

PU Doboj objavila podatke o oduzetoj drogi tokom ove godine

0
Ilustracija

Službenici Policijske uprave Doboj su tokom prvih jedanaest mjeseci ove godine sproveli dvije operativne akcije kodnih naziva „Mol“ i „Teatar“ u kojima su lišena slobode tri lica.

U pomenutom periodu na području Policijske uprave Doboj oduzeto je ukupno 0, 548 g heroina, 99 g kokaina, 3.907 g marihuane, 0, 70 g hašiša, 1.145 g amfetamina, 67 sjemenki kanabisa, 20 komada ekstazija i 28,5 komada medicinske droge.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem preventivnih i represivnih aktivnosti usmjerenih na otkrivanju svih oblika protivpravnih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga, saopšteno je iz PU Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here