Vijesti Hronika PU Doboj: Provedena regionalna akcija kontrole pješaka

PU Doboj: Provedena regionalna akcija kontrole pješaka

0

U cilju poboljašanja stanja bezbjednosti saobraćaja na području Policijske uprave Doboj u periodu od 12 do 14. oktobra sprovedena je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju pod nazivom „Odnos vozač-pješak“ i „Nepropisno parkirana i zaustavljena vozila“.

Od ukupnog broja kontrolisanih vozača (239), zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja sankcionisan je 91 vozač.

Tokom navedene akcije kontrolisano je 11 pješaka, prilikom čega ih je devet sankcionisano, a od čega su četiri sankcionisana zbog kretanja po kolovozu u alkoholisanom stanju. Radi bezbjednijeg učešća u saobraćaju, neophodno je da, kako vozači tako i pješaci poštuju pravila kretanja kolovozom, te da u usklovima slabe vidljivosti koji su karekteristični u ovo doba godine, u saobraćaju učestvuju sa pojačanim oprezom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih pravila i propisa kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na viši nivo, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here