Vijesti Hronika PU Doboj: Svaki drugi vozač prekorači ograničenje brzine

PU Doboj: Svaki drugi vozač prekorači ograničenje brzine

0

U periodu od 09. do 22. oktobra, na području Policijske uprave Doboj, provedena je akcija kontrole brzine kretanja vozila u okviru koje su kontrolisana ukupno 1.643 učesnika u saobraćaju.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila sankcionisano je 799 vozača (48,6 %) od ukupnog broja kontrolisanih učesnika, od čega je kod 649 vozača evidentirano prekoračenje brzine u rasponu od 10 do 20 km/h, kod 123 vozača evidentirano je prekoračenje od 20-30 km/h, dok je kod 27 vozača evidentirano prekoračenje 30 km/h više od dozvoljene brzine kretanja vozila, saopštili su iz PU Doboj.

Izdano je ukupno 799 prekršajnih naloga, od kojih s 316 odnosi na ostale prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policijska uprava Doboj apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih pravila i propisa kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here