Vijesti Sport Puljizović na spisku reprezentativaca BiH za prijateljske susrete protiv Crne Gore

Puljizović na spisku reprezentativaca BiH za prijateljske susrete protiv Crne Gore

0
Foto: Sportsport.ba

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je svoj boravak na Ilidži gdje je odradila nekoliko treninga prije odigravanja dva prijateljska meča sa Crnom Gorom.

Na spisku 22 rukometaša koje je pozvao selektor Bilal Šuman nalazi se i Dervenćanin Saša Puljizović koji nastupa na poziciji srednjeg beka.

Pored Puljizovića, tu su i golmani Nebojša Grahovac, Benjamin Burić i Adi Ahmetašević, lijeva krila Alen Ovčina, Tomislav Nuić i Enes Keškić, desna krila Srđan Predragović i Ibrahim Haseljić, pivoti Senjamin Burić, Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ i Elmir Građan, lijevi bekovi Nikoal Prce, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Mirko Herceg, Dino Hamidović i Igor Mandić, srednji bekovi Ivan Karačić i Josip Perić, te desni bekovi Dejan Malinović i Mateo Rodin.

Selekcija BiH će se ponovo okupiti 10-ak dana pred Novu godinu kada će početi pripreme za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here