Vijesti Hronika U Trstencima pronađena 22 migranta: Pune ruke posla za policajce dobojske regije...

U Trstencima pronađena 22 migranta: Pune ruke posla za policajce dobojske regije tokom vikenda

1

Službenici Policijske uprave Doboj, u okviru koje dužnost obavljaju i derventski policajci, proteklog vikenda su obezbjeđivali deset javnih okupljanja na kojima nije evidentirano nijedno narušavanje javnog reda i mira.

Tokom navedenog perioda na području u nadležnosti PU Doboj lišeno je slobode jedanaest vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je preteres na jednoj lokaciji u Doboju.

U navedenom periodu jedno lice je lišeno slobode zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „ugrožavanje sigurnosti“, dok su dva lica uhapšena zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Takođe, dva lica su zatečena tokom bespravne sječe šume, a za vrijeme kontrole saobraćaja oduzeto je oko 2 m3 ogrevnog drveta za koje vozač nije imao potrebnu dokumentaciju.

Takođe, policijski službenici su na navedenom području izvršili uviđaj ukupno osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.

Tokom vikenda evidentirano je ukupno šest krivičnih djela.

U TRSTENCIMA PRONAĐENA 22 MIGRANTA

Takođe, službenici Policijske uprave Doboj su obezbjedili grupu od 22 migranta koji su predati Terenskom centru za poslove sa strancima Doboj, a oni su danas, uz nadzor policijskih službenika, napustili područje PU Doboj.

Kako neslužbeno saznajemo migranti su pronađeni u subotu u Trstencima, a navodno ih je vozač obmanuo da su prevezeni na teritoriju Hrvatske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here