Vijesti Hronika U Trstencima pronađena 22 migranta: Pune ruke posla za policajce dobojske regije...

U Trstencima pronađena 22 migranta: Pune ruke posla za policajce dobojske regije tokom vikenda

1

Službenici Policijske uprave Doboj, u okviru koje dužnost obavljaju i derventski policajci, proteklog vikenda su obezbjeđivali deset javnih okupljanja na kojima nije evidentirano nijedno narušavanje javnog reda i mira.

Tokom navedenog perioda na području u nadležnosti PU Doboj lišeno je slobode jedanaest vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je preteres na jednoj lokaciji u Doboju.

U navedenom periodu jedno lice je lišeno slobode zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „ugrožavanje sigurnosti“, dok su dva lica uhapšena zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Takođe, dva lica su zatečena tokom bespravne sječe šume, a za vrijeme kontrole saobraćaja oduzeto je oko 2 m3 ogrevnog drveta za koje vozač nije imao potrebnu dokumentaciju.

Takođe, policijski službenici su na navedenom području izvršili uviđaj ukupno osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.

Tokom vikenda evidentirano je ukupno šest krivičnih djela.

U TRSTENCIMA PRONAĐENA 22 MIGRANTA

Takođe, službenici Policijske uprave Doboj su obezbjedili grupu od 22 migranta koji su predati Terenskom centru za poslove sa strancima Doboj, a oni su danas, uz nadzor policijskih službenika, napustili područje PU Doboj.

Kako neslužbeno saznajemo migranti su pronađeni u subotu u Trstencima, a navodno ih je vozač obmanuo da su prevezeni na teritoriju Hrvatske.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here