Vijesti Politika “Boljitak” jača po mjesnim zajednicama

“Boljitak” jača po mjesnim zajednicama

0

Opštinski odbor Narodne stranke Radom za Boljitak bogatiji je za još jedan mjesni odbor koji je formiran u Agićima. Za članove Mjesnog odbora izabrani su Dragan Savić, Nedeljko Vlajić, Nenad Simić, Spomenko Vlajić, Darko Simić, Darko Vlajić, Goran Petrović, Goran Mikerević, Borislav Savić.

Boljitak jaca po mjesnim zajednicamaBoljitak jaca po mjesnim zajednicama

„U toku su aktivnosti na osnivanju mjesnih odbora i u drugim mjestima na seoskom i gradskom području, čime se nastavlja dobra praksa jačanja stranke. Znatno je povećanje i novih članova čime dokazujemo da smo stranka koja svoje aktivnosti i druženje sa stanovništvom nastavlja i kada nisu izbori. U proteklom periodu posjetili smo značajan broj naših članova i obišli mnoga mjesta u koja smo odlazili i tokom izborne kampanje“ navodi se u saopštenju OO Narodne stranke Radom za Boljitak Derventa.

Sa ponosom ističu da su vodili korektnu kampanju, te  realizovali brojne  projekte i pružili pomoć stanovništvu.

„Možemo sa zadovoljstvom reći da smo pokretači bržeg uređenja igrališta i čišćenja ruševne škole u Beglucima. Umjesto trošenja novca za skupe reklame i televizijske nastupe odlučili smo da platimo uređenje čišćenja škole i igrališta. U  javnost je puštena informacija da je trošak navedenih radova platio neko drugi, mada “Boljitak” u Derventi raspolaže sa brojnim foto-materijalom koji svjedoči ko je stvarni pokretač uređenja radova“ dodaju u OO “Boljitak” Derventa.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here