Vijesti Sport “Geokop” obradovao mališane FK “4. JUL” Pojezna

“Geokop” obradovao mališane FK “4. JUL” Pojezna

0

Privatno preduzeće “Geokopiz Dervente doniralo je sportsku opremu Fudbalskom klubu “4. JUL” Pojezina. Početne aktivnosti na osnivanju kluba započele su još prošle godine, a ovih dana se može očekivati završnica.

– Za treninge se koristi igralište “Lavulji” pored rijeke Ilova. Klub sačinjavaju mladi, godišta 1999-2000. Nakon potpune registracije kluba kod nadležne institucije, predstoje nam pripreme i uključivanje u takmičenje. Veoma nas je obradovao potez firme “Geokop” koja nam je donirala sportsku opremu, koju do tada nismo imali.

Uglavnom sve veće aktivnosti uspjeli smo da uradimo uz pomoć donatora, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo- kaže Dragan Vukadinović, jedan od osnivača kluba i animator aktivnosti kluba u javnosti.

Sa mladima radi trener Milorad Radić-Pupo.

Tekst: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here