Vijesti Kultura i obrazovanje “Raspjevani maj”

“Raspjevani maj”

0

U utorak, 22. maja sa početkom u 19,00 časova u Centru za kulturu Derventa, Škola za slijepa i slabovida lica “Budućnost” organizuje dječije takmičenje u izvođenju vokalne muzike. Ovo je drugi put da se jedno takmičenje ovog tipa organizuje u Derventi, a učesnici su đaci osnovnih škola sa područja derventske opštine.  Za prva tri izvođača obezbijeđene su novčane nagrade, a ostali učesnici će dobiti prigodne poklone.

 Raspjevani maj

Prije samog održavanja takmičenja, kao propratni sadržaj biće organizovana izložba učeničkih radova i tiflo-didaktičkih pomagala škole “Budućnost”. Izložba će se kao i takmičenje održati u Centru za kulturu Derventa, ali sat ranije odnosno u 18,00 časova.

Ovom prilikom pozivamo sve vas da svojim prisustvom podržite mlade talente koji su skupili hrabrosti i uzeli učešće u ovom takmičenju.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here