Vijesti Kultura i obrazovanje “Raspjevani maj”

“Raspjevani maj”

0

U utorak, 22. maja sa početkom u 19,00 časova u Centru za kulturu Derventa, Škola za slijepa i slabovida lica “Budućnost” organizuje dječije takmičenje u izvođenju vokalne muzike. Ovo je drugi put da se jedno takmičenje ovog tipa organizuje u Derventi, a učesnici su đaci osnovnih škola sa područja derventske opštine.  Za prva tri izvođača obezbijeđene su novčane nagrade, a ostali učesnici će dobiti prigodne poklone.

 Raspjevani maj

Prije samog održavanja takmičenja, kao propratni sadržaj biće organizovana izložba učeničkih radova i tiflo-didaktičkih pomagala škole “Budućnost”. Izložba će se kao i takmičenje održati u Centru za kulturu Derventa, ali sat ranije odnosno u 18,00 časova.

Ovom prilikom pozivamo sve vas da svojim prisustvom podržite mlade talente koji su skupili hrabrosti i uzeli učešće u ovom takmičenju.

Z. B. – Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here