Vijesti Najave i obavještenja “Đurđevdanski uranak s pjesmom”

“Đurđevdanski uranak s pjesmom”

0

Za slavu Đurđevdana, Srpski književni klub ”Vihor”, monaško bratstvo manastira Pokrova Presvete Bogorodice i ktitor manastira Rako Đekić organizuju pjesničko druženje – jutrenje ”Đurđevdanski uranak s pjesmom”.

Djurdjevdanski uranak sa pjesmom

Kao što sama riječ uranak govori, pjesnici će se okupiti u nedelju 6. maja kod manastira u Donjoj Bišnji u o5. časova ujutro. Po okupljanu pjesnici će zajedno učestvovati na jutarnjem bogosluženju u manastiru, a po završetku molitve druženje će biti nastavljeno ispred konaka.

Organizatori ovom prilikom pozivaju sve ljubitelje lijepe pisane riječi i stvaraoce da dođu na uranak i učestvuju u molitvi, a potom na pjesničkom druženju ispred konaka.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here