Vijesti Kultura i obrazovanje “Vihoraši” aktivni

“Vihoraši” aktivni

0
Članovi Srpskog književnog kluba ’’Vihor’’ gostovali su 23.9.2011. na književnim susretima u Šamcu i Banjaluci. Tako su predsjednik ’’Vihora’’, Savko Pećić Pesa i članovi Vera Ratkovac i Milorad Mišo Đurđević boravili u Šamcu kao gosti na godišnjoj skupštini Kluba književnika’’Savovanje’’ i uzeli učešće u radu, kao i u kazivanju pjesama.
Vihorasi aktivni (1)

Klub književnika ’’Savovanje’’ je Srpskom književnom klubu ’’Vihor’’ dodijelio zahvalnicu za saradnju i doprinos u očuvanju i njegovanju lijepe pisane književne riječi i tradicije našeg naroda. Zahvalnicu je uručio predsjednik ’’Savovanja’’ Ilija Pavlović, a primio je Savko Pećić Pesa, koji se tom prilikom zahvalio domaćinima na pažnji i saradnji koju ostvaraju sa ’’Vihorom’’ iz Dervente.
Vihorasi aktivni (2)
Iste večeri Slavko Pokrajac i Đuro Čavić su gostovali u Banjaluci na Književnom susretu ’’Poetsko ćoše’’ i uspješno reprezentovali ’’Vihor’’ na ovoj manifestaciji za koju su članovi ’’Vihora’’ pozvani kao odabrani gosti.
Savko Pećić Pesa
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here