Vijesti Društvo Rad porodične medicine odvijaće se privremeno samo u prvoj smjeni

Rad porodične medicine odvijaće se privremeno samo u prvoj smjeni

0

Iz Doma zdravlja Derventa obavještavaju sugrađane da će rad porodične medicine u periodu 17. do 21. januara biti organizovan u prvoj smjeni i to od 7,00 do 15,00 časova, dok druga druga smjena neće raditi.

Kadrovske kapacitete maksimalno usmjeravamo u rad respiratorne ambulante a sve u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti COVID 19. S obzirom na sve veći broj zaraženih i pogoršane epidemiološke situacije još jednom vas pozivamo da poštujete mjere koje smanjuju rizik za prenos SARS-CoV-2, a one uključuju, fizičko distanciranje 2 metra, temeljna higijena ruku, provjetranja/prostorija i preporučena upotreba maski za lice, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here